Produkt
Pris
Antal
Total
 
Summa att betala hos Systembolaget: 0 kr

Boenden i Le Marche

Le Marche är "hela Italien i en region". Här finns havet och det böljande landskapet och de mäktiga bergen. Här finner du antika städer men många tusen år av historia och du finner samtidigt badorter med palmkantade strandpromenader där de färgglada solstolarna placerats ut med millimeterprecision. Här lever de små byarna och deras traditioner. Här finns alltid något spännande att se och något roligt att göra. Året runt. Vi arrangerar allt från vingårdsbesök under vinskörden till guidade vandringsutflykter i de vackra Sibillinska bergen bergen. Vårt mål är att våra gäster skall få uppleva det genuina Italien som vi älskar så mycket. Vi har läckra boenden med pool och närhet till stranden, mysiga byar och härliga utflyktsmål för små och stora sällskap.

Hör av Dig till anna@italienskabolaget.se med Dina önskemål.

Casa Panorama
– Etagevåning vid havet

Utsikten över havet i öster, dalen med lantbruk och vingårdar och bergsmassivet Gran Sasso i väster, är bedövande vacker. På balkongen äter du din sommarfrukost i skydd av den stora baldakinen. Vintertid sitter du i lä här och solar. Utanför ringmurentill den pittoreska byn Campofilone, världsberömd för sin handgjorda pasta, ligger denna unika och mycket vackra lägenhet i ett en villa i klassisk stil.

Här bor du “på landet” men bara en kort promenad från butiker, restauranger och stranden. Simma i poolen och se ut över havet eller vänd blicken in mot land och du ser vingårdar och lantbruk i ett grönt lapptäcke som når fram till bergsmassiven i Abruzzo.

Lägenhetens 128 kvadratmeter med en stor balkong, badar i ljus. På entréplan är det en öppen planlösning med stort vardagsrum, modernt kök och toalett. På övervåningen ligger 3 sovrum och 2 badrum. Alla materialval håller absolut högsta klass. SMEG-spis, kyl och frys. Poolen har en grund del som passar bra för barnen och är samtidigt stor nog för motionssimning.

Inhängnad trädgård och parkering.

Det är nära (15 minuter i bil) till shopping och nöjen i San Benedetto, Grottammare och Porto San Giorgio. Kulturstäderna Macerata och Ascoli Piceno ligger mindre än 45 minuter bort.

Tennisbanor finns i Campofilone och i Grottammare. 9 håls golfbana i grannbyn Massignano, www.golfclubilauri.com och i vid Monte Conero, www.conerogolfclub.it

Anconas flygplats ligger ca 40 minuter bort och Pescaras flygplats cirka 45 minuter. Ryan Airs flygplats i Rom (Ciampino) ligger 2 timmar från lägenheten.

Från huset är det bara 5 minuter till påfarten till motorvägen.

Bostdadsfakta

SOVRUM: 3 sovrum med 6 sovplatser (med dubbelsäng, med våningssäng, med bäddsoffa)
BADRUM: 2 badrum + 1 toalett
KÖK: Diskmaskin, spis, kyl och frys, kaffekokare, micro, vinkällare
BALKONG: med havsutsikt
POOL: barndel + djup (öppen april – september)
ÖVRIGT: Fri parkering, tillgång till Wifi, tillgång till trädgård
PRIS: från 1200 euro (lågsäsong) – 1500 euro (högsäsong)

Intresseanmälan

Telefon: 0733-50 68 50
Mail: anna@italienskabolaget.se

Casa Panorama

Italienskabolaget

Jag intygar härmed att jag är över 20 år och är medveten om att inehållet på denna webbplats handlar om alkoholhaltiga drycker.

Kassa - slutför beställning

Fyll i din e-postadress nedan och klicka på fortsätt. Sedan följer du instruktionerna på Systembolaget.se.

Prenumerera på vårt inspirerande nyhetsbrev

Lämna din mailadress om du vill följa med på vår resa i matens och vinets Italien och inspireras till nya upptäckter.
Vårt nyhetsbrev kommer en gång i månaden.

Tack för din amälan!